Mee gedaan met de wedstrijd van het Rijksmuseum, Rijksstudio Award 2015
. Eindelijk kunnen plaatsen op mijn website. Mijn inspiratie bron het kunstkabinet ook wel de rarieteiten kabinet, geubdate naar het gebruik van nu.
20/04/15
Kunrong Chen

China, voor Nanfang Daily

 

Inwoners van Zhunhai, Guandong, China, worden tijdens hun dagelijkse training geobserveerd vanuit een drone.

 

Links: jongemannen spelen basketbal.

Midden: voetval aan het einde van de werkweek

Rechts: tafeltennis in de schaduw bij volle zon.
12/02/15

Richard Eliason of Australia competes in the Men's 100 Metre Breaststroke Multi Class during day four of the World Swimming Championships at SA Aquatic and Leisure Centre on April 29, 2013 in Adelaide, Australia.

 

 

(Photo by Quinn Rooney/Getty Images).

Word Press Photo
12/02/15

 

 

 

Tijdens mijn bezoek aan Light Amsterdam heeft dit werk mij het meest aangesproken.


De Vliegende Hollander is terug. Het zeventiende-eeuwse spookschip ligt voor anker in het water tussen architectuurcentrum Arcam en het Scheepvaartmuseum. Wanneer het windstil is, rust het schip onbewogen op het wateroppervlak. Maar gaat het waaien, dan komt het tot leven. Dan bollen de zeilen en begint het te dobberen en te deinen, met op de achtergrond de bontgekleurde replica van de Amsterdam, een ander beroemd VOC-schip dat meteen op de eerste reis in 1749 bij de kust van Engeland vastliep in een storm en daar ten prooi viel aan plunderaars.

 

Architectengroep: VisualSKIN.
23/12/14

 

 

 

 

 De expositie is begonnen. Het werk hangt en is klaar om bezichtigd te worden. Iedereen is welkom van 12.07.2014 tot 17.07.2014.
13/7/14

Op dit moment ben ik aan het
afstuderen aan de Koninklijke
Academie Beeldende Kunsten in
Den Haag. Voor het project heb ik
een kerk in Gent gekozen waar ik een
een kunstmuseum in geplaatst heb
waar de kunstenaar ook in kan
verblijven. Mocht je geinteresseerd zijn in verdere uitleg deze is te vinden onder het kopje Work.
4/7/14
Op dit moment ben ik aan het
afstuderen aan de Koninklijke
Academie Beeldende Kunsten in
Den Haag. Voor dit probject ben ik bezig met een onderzoek betreft persoonlijke ruimte en behoefte aan privacy in openbare ruimtes.
4/7/14

Voor het afstuderen hebben we een bezoek gebracht aan Istanbul. Hier was het de bedoeling dat we ons gingen verdiepen in het afstudeerprogramma. Hier deden we ons eigen onderzoek wat daarna verweven werd in de opdracht.

Ik heb onderzoek gedaan naar psychologische grenzen in onze publieke ruimtes. Dit is een van de foto's die in daar gemaakt heb, vaak gaat het om tijdelijke grenzen die er op dat moment zijn of plaatsvinden.
14/5/14

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 


De vertaling van het woord naar beeld heeft zijn vorm gevonden in een film. Deze is hier links te vinden. Het gaat om het woord MIMESIS.
01/04/13


 

 

 

 


Vol trots mag kan ik vertellen dat mijn werk verkocht is tijdens de tentoonstelling van 'Wir bauen eine Stadt' bij studio Pulchri. Dit is een kleine impressie van het werk.
15/11/17

 

 

 De flyer die gemaakt is voor de tentoonstelling waar wij aan mee mogen doen. Dit wordt in samenwerking gedaan met een groep kunstenaars om je nog meer te kunnen verdiepen in het concept. Mijn concept ging over de begrenzingen die je kan voelen als je naar een nieuwe stad gaat.
20/9/11

Work About Blog Contact